Van den Brom: "Interesse is logisch als je zo goed speelt"

28 januari 2018, 20:06

John van den Brom is erg tevreden met het vertoonde spel van AZ op bezoek bij Willem II (0-2). Eén van de uitblinkers in Tilburg was Alireza Jahanbakhsh, waarvan Van den Brom hoopt dat hij het seizoen afmaakt in Alkmaar.Jahanbakhsh had een geweldige assist in huis en pikte ook zelf zijn doelpunt mee.

"Het duurt nog een paar dagen. We rekenen erop dat we deze groep bij elkaar houden", zegt Van den Brom tegen FOX Sports. "In goede spelers is altijd interesse. Dat is logisch als je zo goed speelt. Het is altijd hoe de club ermee omgaat. Ik heb er vertrouwen in, dat dit op een goede manier gebeurt."

Het huidige AZ maakte indruk bij Willem II. "Ik heb een oppermachtig AZ gezien", zegt Van den Brom. "We hadden meer goals kunnen maken, maar als trainer heb je altijd wat te zeuren en te zeiken. We hebben hier in een zetel gewonnen."

AZ houdt nummer twee Ajax in het vizier. De Amsterdammers hebben maar drie punten meer. "We hebben ze binnen handbereik, we blijven vooruit kijken. De manier waarop we spelen is mooi, en ook de andere uitslagen. Het kan niet beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen