Fortuna Sittard doet zaken met Norwich en huurt middenvelder

28 januari 2018, 21:36

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de negentienjarige Todd Cantwell. De middenvelder wordt gehuurd van het Engelse Norwich City. Hij maakt het seizoen af in Sittard. De middenvelder is per direct inzetbaar voor de nummer drie van de Jupiler League. 

"Het ons weer gelukt om een jonge, getalenteerde en veelbelovende speler naar Sittard te halen", zegt voorzitter Isitan Gün op de website van Fortuna. "De statistieken van Todd spreken voor zichzelf. Hij verruilt het ene geel-groen voor het andere, dus aan de clubkleuren hoeft hij in ieder geval niet te wennen."

Cantwell doorliep de hele jeugdopleiding van Norwich. "Ik ben opgegroeid bij Norwich City, dus dit is even uit mijn comfort zone", reageert de aanwinst. "Toen ik hoorde van de interesse van Fortuna heb ik overlegd met de mensen bij Norwich. We kwamen al snel tot de conclusie dat dit een prima stap is in mijn carrière. Fortuna speelt met een jong elftal het soort voetbal dat ik graag speel: aanvallend voetbal. De club doet het momenteel goed en ik wil heel graag eraan bijdragen om dat succes voort te zetten."

Onlangs debuteerde Cantwell in de hoofdmacht van Norwicht, in het FA Cup-duel met Chelsea. Normaal speelt de jeugdinternational zijn wedstrijden in de beloftenploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen