Buitenland: Roma blijft in crisis, Marseille en Monaco in evenwicht

28 januari 2018, 23:54

De sportieve crisis van AS Roma houdt aan. De Romeinen verloren zondagavond met 0-1 van Sampdoria. Het is al de zevende wedstrijd op rij dat de ploeg van Eusebio Di Francesco niet weet te winnen.

AS Roma - Sampdoria 0-1

Roma, met Kevin Strootman in de basis, had in de eerste helft de beste kansen. De grootste mogelijkheid was een strafschop. Maar aanvoerder Alessandro Florenzi zag zijn inzet door doelman Emiliano Viviano gestopt worden. Ook na rust was Roma gevaarlijk, maar vergat het de trekker niet over te halen. De nummer vijf van de Serie A kreeg in de slotfase de rekening gepresenteerd. Een counter van Sampdoria werd Roma fataal. Duvan Zapata was het eindstation.

Olympique Marseille - AS Monaco 2-2

Olympique Marseille en AS Monaco hielden elkaar in evenwicht in de mediterraanse derby. Geen van beide Zuid-Franse clubs kon zo profiteren van de nederlaag van nummer twee Olympique Lyon. In het vermakelijke duel volgden de doelpunten elkaar rap op. Keita Baldé had vier minuten nodig om de score te openen. Adil Rami had een razendsnel antwoord. In de tweede helft kopte Valere Germain, die een verleden heeft bij AS Monaco, Marseille op een voorsprong. Nu was het Fabinho die voor Monaco reageerde. Via de binnenkant van de paal schoot hij raak. Dankzij de remise deelt Marseille de tweede plaats met Lyon, Monaco volgt op een punt.

Sevilla - Getafe 1-1

Sevilla, dat doordeweeks Atlético Madrid uitschakelde in de Copa del Rey, verspeelde in blessuretijd een overwinning op Getafe. Luis Muriel leek twintig minuten voor tijd uit te groeien tot matchwinner, maar Angel Rodriguez zorgde in extremis voor een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen