Schöne over spel: "Moeten wat meer gaan creëren"

29 januari 2018, 09:05

Lasse Schöne vond het publiek misschien nog wel de grootste verliezer van de zondagmiddag in Utrecht. Volgens de middenvelder was het niveau van de 'mini-klassieker' niet om over naar huis te schrijven en dat was mede te wijten aan het veld. "Het was voor de voetballiefhebber geen prettige middag", aldus de Deen.

Tegenover De Telegraaf keek hij terug op de doelpuntloze remise in de Domstad. "0-0 was een terechte uitslag. Of we er meer aan hadden kunnen doen? Ja misschien wel", vond Schöne. "Wij hebben tegen Feyenoord één mogelijkheid weggeven en bij FC Utrecht een paar schietkansen. Maar we moeten ook wel wat meer gaan creëren en dit soort wedstrijden winnen. Het is zeker belangrijk dat we de nul houden, maar ook dat we doelpunten maken aan de andere kant."

Ajax creëerde echter (veel) te weinig en dat betekent dat het gat met PSV is gegroeid tot zeven punten in de Eredivisie. Een onoverbrugbaar verschil? "Het gat is te overbruggen. Laat dat duidelijk zijn. En we hebben er ook vertrouwen in. Maar we moeten hopen dat PSV morst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen