Maher heeft geen spijt van keuze: "Stap naar PSV was een goede"

29 januari 2018, 09:39   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 09:44

Adam Maher stond met FC Twente zaterdagavond tegen zijn oude werkgever PSV (0-2). Een bijzondere wedstrijd voor de middenvelder, die de laatste jaren sleet in Eindhoven. Of het een speciale ontmoeting was? "Wat is speciaal? Het is gewoon een wedstrijd die je moet spelen. Ik had hem liever gewonnen", bleef hij nuchter.

Maher had zijn oude ploeggenoten heel veel pijn kunnen doen. Hij was namelijk redelijk dicht bij de gelijkmaker, toen PSV het duel nog niet had beslist. "Zoet kent me al vijf jaar, hij dacht dat ik in de lange hoek zou schieten. Ik probeerde de korte hoek, pakt hij hem nog...", aldus de spelmaker tegenover het Brabants Dagblad. "PSV speelt niet het mooiste voetbal, maar ze scoren wel. En daar gaat het uiteindelijk om."

Maher weet er alles van, hij was lang onderdeel van de ploeg waar hij tegenover stond. Hoewel hij uiteindelijk niet slaagde in Eindhoven, heeft hij geen spijt van zijn keuzes. "Ik denk nog steeds dat het een goede keuze is geweest om naar PSV te gaan. Ik kon vanuit AZ ook naar het buitenland, maar de stap van AZ naar PSV is een goede."

Hoewel hij al aangaf geen wrok te koesteren, is er slechts één ding wat hij nog wel altijd gek vindt. "Ik ben gehaald als nummer 10 en heb in totaal één keer op die plek gespeeld", aldus Maher.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen