FC Utrecht vervangt daags na duel met Ajax grasmat

29 januari 2018, 12:43   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 13:03

Een dag na het thuisduel met Ajax is FC Utrecht bezig met het vervangen van de grasmat in De Galgenwaard. De club kreeg de afgelopen dagen, na de wedstrijden tegen Feyenoord en Ajax, veel kritiek op de staat van de mat. Die leek namelijk meer op een zandbak.

Niet alleen de spelers van Ajax en Feyenoord waren verontwaardigd over de staat van het Utrechtse gras, ook de spelers van de thuisclub maakten er opmerkingen over. Na de hevige sneeuwval op 10 december van afgelopen jaar lag de grasmat in De Galgenwaard er niet al te fraai meer bij. Het competitieduel met Feyenoord werd toen mede om die reden afgelast.

Utrecht meldt maandag druk bezig te zijn met het vervangen van het gras in het stadion. Voor de Utrechters staat komende zondag een uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma waardoor er tijd was om de mat te vervangen. Het eerstvolgende duel dat in De Galgenwaard gespeeld wordt is het competitieduel met Sparta Rotterdam op 7 februari.

"Het huidige veld, dat tijdens de sneeuwruimwerkzaamheden op zondag 10 december voor FC Utrecht – Feyenoord ernstige en onherstelbare beschadigingen opliep, is nu in een dusdanige staat dat ons geen andere keuze rest dan het te vervangen", laat directeur Paulo Steverink weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen