Sturing hoofd opleidingen bij PSV

7 juni 2006, 14:11

Edward Sturing zet zijn loopbaan voort bij PSV. De 42-jarige Gelderlander, die de afgelopen jaren actief was als hoofdtrainer van Vitesse, is per ingang van komend seizoen hoofd opleidingen bij PSV. Sturing heeft een contract getekend voor twee jaar, met de optie om deze verbintenis tussentijds met één jaar te verlengen.

Sturing wordt in deze functie bij PSV de opvolger van Joop Brand, die de afgelopen drie seizoenen hoofd opleidingen was in Eindhoven. "De verantwoordelijkheid over de jeugdopleiding komt nu bij mij, terwijl Gerrit van Tilburg een groot organisatorisch deel voor zijn rekening neemt", zegt Sturing tegenover PSV Media over zijn nieuwe functie. 

Trainer Sturing

Trainer Sturing

Voor Sturing is het werken met jeugd niets nieuws. "Ik heb alle jeugdelftallen bij Vitesse onder mijn hoede gehad. Tijdens mijn loopbaan als speler was ik al coach van de C1, met onder meer Stijn Schaars en Nick Hofs. Later deed ik ook de B1 en toen ik hoofd opleidingen was had ik ook de verantwoordelijkheid over de A1", lepelt hij op.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen