Feyenoord-speaker Houtman blij met steun na operatie

29 januari 2018, 13:43

Niet alleen de trouwe Feyenoord-aanhangers, maar ook de oplettende Studio Sport-kijker miste dit weekend Peter Houtman als speaker in De Kuip. De man achter het vertrouwde stemgeluid in Rotterdam was niet van de partij omdat hij vrijdagavond werd opgenomen in het ziekenhuis met pijn aan zijn borst. Ter plekke bleek de voormalig spits een dichtgeslibde ader te hebben, waarop hij direct gedotterd werd.

Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Vandaag (maandag) heeft hij het Maasstad Ziekenhuis pas weer verlaten en daardoor was hij logischerwijs niet aanwezig bij het duel met ADO Den Haag. Ook de belangrijke bekerontmoeting met PSV laat hij aan zich voorbijgaan. Hans Martens nam gisteren (zondag) de honneurs waar, terwijl Jacques Nachtegaal komende woendag de doelpunten met zijn stem begeleidt.

"Het is heel gek om niet bij de wedstrijden te zijn, maar het belangrijkst is natuurlijk mijn gezondheid. En die gaat gelukkig weer de goede kant op," laat Houtman, die al sinds 1998 stadionspeaker is in De Kuip, weten op de clubsite. "De afgelopen dagen heb ik heel veel lieve berichten gehad. Die zijn erg leuk om te lezen en geven me veel steun bij het herstel. Daar wil ik alle supporters dan ook hartelijk voor bedanken. Ik hoop snel weer helemaal de oude te zijn en in De Kuip langs de lijn te kunnen staan."

FCUpdate.nl maakte recent nog een groot verhaal met de stadionspeaker van Feyenoord. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen