Verbeek waakt voor onderschatting met Twente tegen Cambuur

29 januari 2018, 14:46

Daags na de verloren wedstrijd tegen PSV (0-2) wacht voor FC Twente alweer de kwartfinale van de KNVB Beker tegen sc Cambuur. Veel tijd om na te treuren van de nederlaag is er dus niet voor de mannen van Gertjan Verbeek. "We nemen deze wedstrijd absoluut hartstikke serieus", aldus de coach.

Tegenover RTV Oost kijkt hij vooruit op het onderonsje van dinsdagavond. "We hebben gisteren (zondag, red.) nog het pijnlijke verlies tegen PSV moeten verwerken en dat hebben we ook gedaan. En vandaag (maandag, red.) is alle aandacht gericht op de bekerwedstrijd en we gaan ook na de training naar het hotel in De Lutte om ons goed voor te bereiden."

Omdat sc Cambuur vorig seizoen onder meer Ajax en FC Utrecht uitschakelde en de Tukkers deze bekereditie zelf ook al voor verrassing zorgden tegen de Amsterdammers, wil Verbeek elke vorm van onderschatting vermijden. "We hebben tegen Ajax in de beker gezien wat het los kan maken en je bent dicht bij de halve finale, maar dan moet je wel van Cambuur winnen."

FC Twente beschikt over een fitte selectie, alleen Danny Holla is niet aanwezig voor het bekerduel. De middenvelder is ziek. Ook Luciano Slagveer is nog niet van de partij. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen