Spoorboekje: herkansing voor Van Dijk, transfereinde nadert

30 januari 2018, 08:13

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 30 januari.

Nieuws

{image[322597][right-half][]}Einde transferperiode nadert

Vertrekt Nicolai Jørgensen nog naar Engeland? Komt de overgang van Amin Younes ook op papier nog rond? Wat gaat er gebeuren met Michiel Kramer en krijgt Sparta Rotterdam er nog een speler bij? Zakaria Labyad, wat gaat hij doen in Utrecht en haalt Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang nog binnen? Allemaal vragen waarop we de komende 48 uur antwoord op krijgen.

Wedstrijden

Atalanta Bergamo - Juventus

Sinds Juventus in de achtervolging moest voor de koppostie eind december, hebben ze een knappe reeks neergezet in de Serie A. Zes overwinningen op rij brengt de Oude Dame weer op de plek waar het de laatste seizoenen bijna onafgebroken stond: bovenaan. Althans, bijna. Toch hebben ze aan die serie in het eerste duel van de halve finale van de Coppa Italia niets, er is een goed resultaat nodig tegen onze landgenoten van Atalanta. Marten de Roon en Hans Hateboer bleken echter al vaker een taaie kluif voor topploegen...

{image[323385][right-half][]}Huddersfield Town - Liverpool

Kan Virgil van Dijk met zijn Liverpool na tweede nederlagen op rij eindelijk weer eens een goed resultaat behalen? De verliespartijen tegen hekkensluiter Swansea City en nummer negentien West Bromwich Albion (in de FA Cup) waren op zeker niet ingecalculeerd na de knappe zege op Manchestester City. Tonen Georginio Wijnaldum en co. beterschap tegen Terence Kongolo en Rajiv van La Parra?

[a,https://www.fcupdate.nl/programma/s1276/engeland-premier-league-2017-2018/,_blank,

Bekijk alle wedstrijden in de Premier League]

Rennes - Paris Saint-Germain

In de Coupe de la Ligue staat PSG in de halve finale tegenover Stade Rennes. Gezien de laatse ontmoeting tussen beide ploegen in de Coupe de France (1-6 in het voordeel van PSG) lijkt het geen spannend duel te worden. Toch komen er bij een halve finale altijd extra krachten los en hebben de spelers van PSG slechts één duel om daadwerkelijk te laten zien dat ze beter zijn. Wie gaat de finale halen?

Voetbal op tv

20.45 uur: FC Twente - SC Cambuur, FOX Sports 1, live verslag van het bekerduel

20.50 uur: Huddersfield Town - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen