Görtler mist duel met Excelsior wegens onsportief gedrag

29 januari 2018, 18:44   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 19:01

Lukas Görtler kreeg zondag in het duel met Ajax zijn tweede gele kaart terwijl hij al gewisseld was. Ondanks het bijzondere voorval hoeft de spits van FC Utrecht niet te vrezen voor een extra straf van de KNVB. De Duitser wordt voor één wedstrijd geschorst.

Zijn eerste gele kaart ontving Görtler in de eerste helft tegen Ajax voor een harde tackle op de enkel van Ajax-verdediger Nicolas Tagliafico. De Utrechter mocht toen al van geluk spreken dat het slechts bij geel bleef. In de slotfase van de wedstrijd ontving de inmiddels gewisselde Görtler alsnog een rode kaart. De spits probeerde vanaf de bank tijd te rekken door de bal niet terug te geven aan Ajax. Door dat voorval mist Görtler het uitduel van Utrecht met Excelsior van aankomende zondag.

Ook Excelsior heeft te maken met enkele schorsingen voor die wedstrijd. Luigi Bruins kreeg tijdens het duel met Roda JC tweemaal geel en moest dus voortijdig vertrekken. Hij is voor één duel geschorst. In diezelfde wedstrijd kreeg Jeffrey Fortes zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Dat betekent dat hij automatisch voor één duel uitgesloten is. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen