Deulofeu verlaat Barcelona en maakt seizoen af bij Watford

29 januari 2018 – Gerard Deulofeu vertrekt op huurbasis bij FC Barcelona. Dat heeft de koploper van de Primera División maandagavond bevestigd via de officiële kanalen. De buitenspeler maakt het seizoen af in de Premier League waar hij voor Watofrd gaat spelen.

Deulofeu verlaat Barcelona en maakt seizoen af bij Watford

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Deulofeu beschikt nog over een contract tot medio 2019 bij FC Barcelona. Watford betaalt de Spanjaarden één miljoen euro voor de huur van de aanvaller en neemt daarnaast de salariskosten van Deulofeu over. Bij Watford wordt hij ploeggenoot van Nederlanders Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar.

Dit seizoen kreeg Deulofeu na het vertrek van Neymar en de blessure van Ousmane Dembélé enkele kansen om trainer Ernesto Valverde te overtuigen. De Spanjaard speelde in de eerste seizoenshelft tien wedstrijden voor Barcelona, maar overtuigen deed hij niet. De Catalanen wilden daarom meewerken aan een tijdelijk vertrek van Deulofeu.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd