Buitenland: Guardado trefzeker, puntenverlies Benfica

29 januari 2018, 23:55   Bijgewerkt: 30 januari 2018, 00:02

Celta de Vigo heeft maandagavond een 3-2 zege geboekt op Real Betis. Een doelpunt van oud-PSV'er Andrés Guardado was voor de bezoekers niet genoeg om een punt uit het vuur te slepen. Celta profiteert daardoor in de strijd om Europees voetbal optimaal van het gelijkspel van Sevilla eerder deze speelronde.

Celta de Vigo - Real Betis

Celta de Vigo kwam na twaalf minuten spelen op voorsprong dankzij Iago Aspas. Kort na rust verdubbelde Maximiliano Gomez de score. Twintig minuten voor tijd tekende Sergio Leon voor de aansluitingstreffer, maar de marge was al snel weer twee. Acht minuten na de treffer van Leon maakte Aspas zijn tweede van de avond. In de slotfase werd het nog even spannend toen Real Betis een strafschop kreeg toegewezen. Guardado schoot vanaf elf meter raak, maar de gelijkmaker kwam er niet meer. Celta verkleint door de zege het verschil met nummer zes Sevilla tot twee punten. Betis is de huidige nummer dertien.

Belenenses - Benfica 1-0

Benfica heeft maandagavond puntenverlies geleden. Op bezoek bij Belenenses speelde de ploeg met 1-1 gelijk. De thuisploeg leek zelfs een zege te gaan boeken dankzij een treffer van voormalig Vitesse-speler Nathan vier minuten voor tijd. In de achtste minuut van de blessuretijd tekende Jonas echter nog voor de gelijkmaker. Door het gelijkspel ziet Benfica wel het Sporting Portugal van Dost in punten gelijk komen. Beide ploegen hebben evenveel punten, maar Benfica heeft een iets beter doelsaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen