Feyenoord speelt benefietwedstrijd ditmaal tegen ADO Den Haag

30 januari 2018, 09:14

ADO Den Haag is de tegenstander van Feyenoord in de jaarlijkse Benefietwedstrijd, ditmaal gespeeld op woensdag 21 maart aanstaande. Beide clubs spelen die dag voor de Stichting 'Overleven met Alvleesklierkanker', het goede doel dat ditmaal centraal staat. Clubarts van de Rotterdammers, Casper van Eijck, is de oprichter van die stichting.

"De kans op genezing van de ziekte is nu minimaal. Nagenoeg iedereen die de ziekte krijgt, sterft binnen een jaar. Dit moeten we een halt toeroepen en dat kúnnen we", zegt de clubarts op de clubsite. "We hebben de afgelopen jaren al veel geld ingezameld, mede dankzij de gulle giften van veel Feyenoord-supporters. We zijn er echter nog lang niet. Ik hoop dat we samen veel geld gaan ophalen."

Vorig seizoen speelde Feyenoord voor het goede doel tegen FC Dordrecht, terwijl het jaar daarvoor Sparta Rotterdam de tegenstander was. Afgelopen weekend speelden Feyenoord en ADO overigens nog tegen elkaar in de Eredivisie, toen won de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 3-1. Dat 'Stichting Casper' dit jaar de bestemming was van het opgehaalde geld, was overigens al wel bekend, evenals de datum. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen