Spoorboekje: bekerkraker Feyenoord en PSV, Deadline Day

31 januari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 31 januari.

Nieuws

Laatste dag voor transfers

De meeste Europese clubs hebben nog tot 0.00 uur om nieuwe spelers binnen te halen of juist spelers te verkopen. Op de transfermarkt zijn de laatste 24 uur dan ook meestal de drukste. Krijgt PSV de nieuwe linksback nog op tijd binnen en behoudt Feyenoord Nicolai Jørgensen? Gaan de grote Europese clubs zich nog op de transfermarkt begeven of houden ze het vertrouwen in de huidige selecties?

Overgang Rashica naar Duitsland

Werder Bremen liet dinsdag al weten Milot Rashica over te gaan nemen van Vitesse. De laatste zaken moesten nog wel afgerond worden voor een overgang van de aanvaller definitief is. Volgens de Duitse club moet dat woensdag gebeuren en kan Rashica dan meteen aansluiten bij de training.

PSV op zoek naar linksback

Ook vanuit Eindhoven lijken we nog transfernieuws te kunnen verwachten. PSV liet weten nog op zoek te zijn naar een linksback. Volgens meerdere geruchten wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de komst van een vleugelverdediger en moet de deal woensdag worden afgerond.

Wedstrijden

Feyenoord - PSV (20.45 uur)

Een absolute kraker in de kwartfinale van de KNVB Beker. Koploper PSV gaat op bezoek bij Feyenoord in De Kuip. De Rotterdammers lijken definitief uitgeschakeld in de titelstrijd en de beker is dus de enige manier waarop het seizoen afgesloten kan worden met een prijs. Lukt het het team van Giovanni van Bronckhorst om de halve finale te bereiken of kan PSV voor de dubbel gaan?

Tottenham Hotspur - Manchester United (21.00 uur)

Nummer twee Manchester United gaat in de midweekse Premier League-speelronde op bezoek bij Tottenham Hotspur, dat vijfde staat. Om kans te blijven houden op de titel mag de ploeg van José Mourinho eigenlijk geen punten meer verliezen. Tottenham zal echter druk op Liverpool en Chelsea willen houden in de strijd om plaatsing voor de Champions League.

AC Milan - Lazio (20.45 uur)

Het Lazio van Stefan de Vrij neemt het woensdagavond op tegen AC Milan in de halve finales van de Coppa Italia. AC Milan schakelde in de kwartfinales knap Internazionale uit terwijl Lazio afrekende met Fiorentina. Weet Milan in eigen huis een goed resultaat neer te zetten of doet Lazio goede zaken in het heenduel?

Voetbal op TV

18.30 uur: AZ - PEC Zwolle, FOX Sports 1, live verslag van het bekerduel

20.45 uur: Feyenoord - PSV, FOX Sports 1, live verslag van het bekerduel

20.45 uur: Tottenham - Manchester United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen