Van den Brom verwacht gelijkwaardige wedstrijd tegen PEC

30 januari 2018, 21:50

AZ neemt het woensdag in de kwartfinale van de beker op tegen PEC Zwolle. John van den Brom verwacht twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. De trainer kan in het bekerduel weer beschikken over Wout Weghorst, die terugkeert van een schorsing.

Van den Brom kan over een fitte selectie beschikken voor het duel met PEC. "Als we maandag hadden moeten spelen, hadden ze er ook gestaan. Iedereen is fit en vrolijk. Kan niet beter", zegt hij op de website van de Alkmaarders. Ook Teun Koopmeiners, die zondag tegen Willem II uit voorzorg eerder naar de kant werd gehaald, is fit. "Dat was puur omdat we hem woensdag weer nodig hebben. Zelf had hij verder willen spelen."

De trainer van AZ verwacht een gelijkwaardige wedstrijd. "Qua spelopvatting denken we ook hetzelfde: uitgaan van balbezit. Maar het wordt nu een andere wedstrijd omdat wij thuis spelen en dus ook op écht gras", stelt Van den Brom, die zijn opstelling alvast prijsgeeft. "Wout Weghorst speelt, de rest van de opstelling blijft hetzelfde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen