Maher: "Ik voelde me goed en wilde die vrije trap nemen"

30 januari 2018 – FC Twente bereikte dinsdagavond de halve finale van de KNVB Beker door een 3-1 overwinning op SC Cambuur te boeken. Adam Maher, die deze winter overkwam van PSV, was zeer belangrijk voor zijn nieuwe ploeg met twee doelpunten.

Maher: "Ik voelde me goed en wilde die vrije trap nemen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Twente bereikte dus dankzij Maher de halve finales, maar de middenvelder sprak na afloop vooral van een teamprestatie. "We hebben het met het team gedaan, niet alleen ik. We kwamen heel slecht op 1-0 achter, kregen genoeg kansen. En moeten 'm dan gewoon maken. We pakken het de tweede helft goed op. Als je scoort zie je dat je veel vertrouwen krijgt en dan kan je het gemakkelijk uitbouwen", zegt hij op de website van FC Twente.

De 2-1 maakte Maher vanuit een een vrije trap. De middenvelder zegt er speciaal op te trainen. "Ik stond er goed voor. Ik zei al tegen Haris Vuckic en Oussama Assaidi: ik voel me goed, ik wil 'm nemen", vertelt Maher, die ook de 3-1 maakte. "Ik kreeg hem goed neergelegd en dan is het schieten. Hij ging er goed in."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd