PSV slaat Sevilla-bod van vijf miljoen voor Brenet af

31 januari 2018, 08:13   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 08:57

Joshua Brenet maakt het lopende seizoen af in Eindhoven. De verdediger had de mogelijkheid om naar Sevilla te verkassen, maar daar stak zijn huidige werkgever PSV een stokje voor. Volgens De Telegraaf hebben de Eindhovenaren een formeel bod van vijf miljoen naast zich neer gelegd.

Volgens diezelfde krant zag de tweevoudig international een vroegtijdig vertrek zelf wel zitten, maar weigerde PSV mee te werken. Dat rechtsback Brenet noodgedwongen aan de linkerkant speelt geeft namelijk al aan dat de spoeling dun is bij de huidige koploper van de Eredivisie. Om dit probleem op te vangen, zinspeelt technisch directeur Marcel Brands op de komst van een defensieve versterking nog voor het sluiten van de transfermarkt.

Portominese-linksback Lumor Agbenyenu moet hier bij PSV idealiter voor gaan zorgen. Zo liet Phillip Cocu tijdens de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Feyenoord al weten dat er iets speelt rond het 21-jarige talent. "Ik hoop dat het nog lukt", voegde de oefenmeester er veelbetekenend aan toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen