'Blind in beeld als gedroomde opvolger Palmieri bij Roma'

31 januari 2018, 08:08   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 16:12

Volgens Italiaanse media maakt AS Roma jacht op Daley Blind. De Romeinen hebben hun linksback Emerson Palmieri op de valreep verkocht aan Chelsea en proberen nog voor het sluiten van de transfermarkt een vervanger te halen. De inmiddels 27-jarige Blind zou in de Italiaanse hoofdstad idealiter uitsluitsel kunnen bieden.

Blind komt bij zijn huidige club Manchester United onder trainer José Mourinho nauwelijks meer tot speelminuten. Toch zouden The Mancunians de Nederlander niet zonder slag of stoot willen laten gaan. De huidige nummer twee van de Premier League zou om allerlei hectiek te voorkomen namelijk liever aansturen op een zomers vertrek van de Nederlander.

Zo heeft United recentelijk nog gebruik gemaakt van een optie in het contract van Blind. Hierdoor is de international formeel nog tot medio 2019 aan de club op Old Trafford verbonden. Maar na basisplaatsen in de eerste drie competitiewedstrijden is de verdediger annex middenverlder op een dwaalspoor beland. AS Roma zou daarom azen op een huurperiode tot de zomer, met daarbij een optie tot koop.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen