Bevestigd: Hake is de nieuwe hoofdtrainer van SC Cambuur

31 januari 2018, 09:29   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 12:58

René Hake kan weer als hoofdtrainer aan de slag in het betaalde voetbal. De voormalig oefenmeester van FC Twente is door SC Cambuur aangesteld als de nieuwe eindverantwoordelijke. Hake heeft in Leeuwarden een contract voor anderhalf jaar getekend. Hij staat vanochtend al voor de groep en zit komende vrijdag ook al meteen op de bank voor het competitietreffen met Go Ahead Eagles.

Hij volgt per direct interim-trainer Sipke Hulshoff op, die voor het bekerduel met FC Twente al had aangegeven dat dit voorlopig zijn laatste klus als hoofdtrainer zou zijn. Hake is daarmee de structurele opvolger voor Marinus Dijkhuizen. De Drent begon zijn trainersloopbaan bij FC Emmen, als jeugdtrainer en nadien als hooddtrainer. Hij maakte de afgelopen twee seizoenen vooral naam en faam als hoofdtrainer van FC Twente. Voordien deed de 46-jarige oefenmeester al ervaring op als assistent-trainer bij PEC Zwolle

Technisch manager Foeke Booy laat via de clubsite weten erg in zijn nopjes te zijn met de aanstelling van Hake als nieuwe trainer. "René past met zijn ervaring en visie in het profiel dat we hebben geschetst voor het hoofdtrainerschap bij SC Cambuur. Hij staat voor aanvallend voetbal met verzorgd positiespel en hard werken als basis. Daarnaast past hij met zijn nuchterheid en duidelijkheid goed bij de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen