Rashica tekent bij Werder Bremen: "Unieke kans"

31 januari 2018, 12:10

De transfer van Milot Rashica van Vitesse naar Werder Bremen is rond. De 21-jarige aanvaller uit Kosovo heeft woensdag een meerjarig contract getekend bij de Duitse club. Rashica kwam in de zomer van 2015 transfervrij naar de Gelredome. In Arnhemse dienst speelde hij honderd officiële duels en kwam hij tot dertien goals en twintig assists in de Eredivisie.

"Ik heb prachtige jaren gehad bij Vitesse", reageert Rashica in een persbericht van Vitesse. "Ik ga de club, staf, teamgenoten en supporters nooit vergeten. Mijn tijd bij Vitesse is eigenlijk één groot hoogtepunt geweest, met het winnen van de beker en het spelen van Europees voetbal als ultieme beloningen. Ondanks dat ik de intentie had om het seizoen in Arnhem af te maken, komt er met Werder Bremen een unieke kans voorbij. Ik wil iedereen bij Vitesse bedanken en ik wens alle Vitessenaren heel veel succes toe bij deze mooie club."

 

Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse, vult aan: "Ik weet nog goed hoe Milot als tiener binnenkwam bij Vitesse. Hij heeft zich razendsnel ontwikkeld tot een vleugelaanvaller van enorme waarde. Met de transfer is een bedrag gemoeid dat we als Vitesse onmogelijk konden weigeren. Wij begrijpen dat het sportief een aderlating is, maar voor de continuïteit van de club is deze transfer een grote stap. Als club zijn we er trots op dat een speler van ons na een aantal seizoenen uitstekend gepresteerd te hebben, een transfer kan maken naar een grote club en grote competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen