Aubameyang wil Henry achterna: "Moet hard werken"

31 januari 2018, 15:13

Pierre-Emerick Aubameyang is blij met zijn transfer naar Arsenal, de club waar zijn voorbeeld Thierry Henry in het verleden furore maakte. De spits uit Gabon stapte woensdag voor 64 miljoen euro van Borussia Dortmund over naar de Londense equipe, die nooit eerder zoveel geld betaalde voor een speler.

"Eindelijk! Ik ben heel blij dat ik hier ben. Ik ga weer samenspelen met Micki (Henrikh Mkhitaryan, zijn oud-ploeggenoot bij Dortmund, red.), ik ben dus heel blij om deel uit te maken van dit geweldige team. Arsenal is een club met een prachtige historie en fantastische spelers zoals Thierry Henry. Hij is een voorbeeld voor ons aanvallers. Hij was snel en maakte veel doelpunten, echt een voorbeeld."

Aubameyang hoopt in de voetsporen van Henry te treden. "Ik zal hard moeten werken om net als hij te worden, maar dat ga ik doen. Ik ben een snelle speler en maak ook doelpunten, een beetje als Henry. Maar zoals ik al zei, ik moet nog harder werken", vervolgt de spits. Arsenal is de huidige nummer zes van de Premier League. "Ik hoop dat we zo snel mogelijk bovenaan terugkeren. Ik ga mijn best doen om mijn steentje bij te dragen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen