Reijnen tekent in Israël: "Bijzonder om daar te spelen"

31 januari 2018, 17:31   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 19:48

Etiënne Reijnen vertrekt definitief bij FC Groningen. Op de slotdag van de winterse transferwindow is zijn transfer naar Macccabi Haifa afgerond. Hij tekent bij die club een contract voor een half jaar, met de optie op nog een half jaar.

De verdediger kwam dit seizoen bij Groningen nog niet verder dan acht wedstrijden in de Eredivisie. De oud-speler van PEC Zwolle, AZ, en SC Cambuur gaat aan de slag bij de club waar Fred Rutten sinds kort als trainer fungeert. Op de website van zijn management Soccer Vision geeft hij aan blij te zijn met zijn overstap. "Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest naar een buitenlands avontuur. Je bent niet zo heel lang voetballer en als een kans als deze zich op mijn leeftijd nog voordoet, moet je die grijpen", vindt de 31-jarige verdediger.

Vrijdag speelt hij met zijn nieuwe werkgever tegen Beitar Jeruzalem. "Jeruzalem is natuurlijk een bekende naam uit de wereldgeschiedenis. Het is wel bijzonder om daar te voetballen. Maar verder maakt het niets uit. Ik moet aan de bak en doen wat ik altijd doe: goed trainen, fit blijven en hard werken. Ik wil zo snel mogelijk in de basis komen en hoop dan gauw te klimmen met de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen