Vitesse presenteert Beerens als opvolger van Rashica

31 januari 2018, 19:38   Bijgewerkt: 31 januari 2018, 20:08

Vitesse heeft snel gehandeld na het de transfer van Milot Rashica naar Werder Bremen. De Arnhemmers gaan in zee met Roy Beerens, die overkomt van Reading FC. De dertigjarige buitenspeler heeft voor 3,5 jaar getekend bij de nummer zes van de Eredivisie. 

De aanvaller speelde in het verleden voor PSV, NEC, sc Heerenveen en AZ. De tweevoudig international speelde vervolgens in het buitenland voor Hertha BSC en Reading, maar keert nu dus terug in Nederland. "Na de transfer van Milot is de komst van Roy in een stroomversnelling geraakt. Roy is met bijna vierhonderd officiële wedstrijden een ervaren speler die weet wat er in de Eredivisie verwacht wordt en direct inzetbaar is. Roy is hartstikke fit, zoekt zijn tegenstander continu op en zorgt voor veel dreiging", vindt technisch directeur Marc van Hintum.

Beerens, die met rugnummer zeven gaat spelen, staat te popelen om in actie te komen voor Vitesse. "Vitesse kwam op precies het goede moment en het verhaal en de ambities van Vitesse spreken mij erg aan. Ik ken de Eredivisie en wil zo snel mogelijk belangrijk zijn voor de ploeg. Na mijn buitenlandse avonturen keer ik met meer bagage terug naar de Eredivisie. Ik ben gretig om het publiek te gaan vermaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen