Fraser baalt van vertrek Rashica: "Echt een heel groot verlies"

1 februari 2018, 10:33

Het was woensdag een zeer drukke dag bij Vitesse, dat meerdere deals bezegelde op Deadline Day. Zo werd Milot Rashica verkocht aan Werder Bremen en werden Roy Beerens en Vyacheslav Karavaev aangetrokken. Trainer Henk Fraser heeft er gemengde gevoelens bij.

Bij Vitesse moet Beerens de belangrijke Rashica doen vergeten. Geen gemakkelijke opdracht, weet Fraser. "Beerens is een goede speler, die behoorlijk fit is en de afgelopen jaren de nodige ervaring heeft opgedaan in het buitenland. Ik ben blij met zijn komst. Maar het wordt wel een hele klus om het vertrek van Rashica op te vangen. Dat is echt een heel groot verlies", zegt de coach tegen De Telegraaf.

Want dat Rashica belangrijk was voor Vitesse, weet Fraser als geen ander. "Hij was al het hele seizoen onze beste aanvaller. Ik denk dat hij wel bij zeventig procent van onze doelpunten betrokken was en het was de jongen die voor de meeste dreiging zorgde. Ik heb begrip voor het standpunt van de club, dat zo'n bod niet te weigeren is, maar we hebben ook sportieve ambities uitgesproken en door de verkoop van Rashica wordt het moeilijker om die te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen