De soap tussen De Graafschap en Zuil duurt nog altijd voort

1 februari 2018, 14:57   Bijgewerkt: 1 februari 2018, 15:13

De soap tussen commercieel directeur Martine Zuil en De Graafschap is nog altijd niet opgelost en daarom gaan De Superboeren ontslag aanvragen voor hun werknemer. "De verschillen zijn te groot om er samen uit te komen", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

De kwestie speelt al een flinke tijd: want op 6 december 2017 kwam het eerste bericht dat De Graafschap afwilde van Zuil. De club was naar eigen zeggen niet tevreden over haar functioneren, maar had haar even daarvoor wel een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

Sindsdien is bovendien door de pas aangestelde Ostendorp een reorganisatie gestart, waardoor er een maand later wederom gesproken werd over een voortijdig afscheid. Sindsdien zijn beide partijen er echter nog steeds niet uitgekomen.

"Daarom rest ons nu niets anders naar het UWV te stappen. Daar hadden we uitstel gevraagd en nu is de aanvraag de deur uitgegaan. Het is niet anders", aldus Ostendorp, die benadrukt dat de beslissing vanuit financieel oogpunt genomen is, tegenover Omroep Gelderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen