Beker: Feyenoord thuis tegen Willem II, AZ tegen Twente

1 februari 2018, 23:48

Feyenoord heeft een op papier prima loting gekend voor de halve finales van de KNVB Beker. De Rotterdammers, die woensdag PSV uitschakelden, gaan het thuis opnemen tegen Willem II. Het andere affiche is de wedstrijd tussen AZ en FC Twente. Dat treffen wordt afgewerkt in Alkmaar.

De loting mag gunstig genoemd worden voor Feyenoord, dat bovendien een nieuwe thuiswedstrijd tegemoet kan zien. De Rotterdammers werkten dit seizoen tot dusver alle bekerduels op eigen terrein af. Feyenoord begon het toernooi met een 2-0 zege op ADO Den Haag, won vervolgens met 4-1 van Swift en rekende daarna met 3-1 af met Heracles Almelo. In de kwartfinale won de ploeg woensdag met 2-0 van PSV. Nu wacht dus de ontmoeting met Willem II, dat donderdag te sterk was voor Roda JC.

Het andere duel in de halve finales is de wedstrijd tussen AZ en FC Twente. Beide teams boekten in de kwartfinale overtuigende zeges. AZ won thuis met 4-1 van PEC Zwolle, Twente zette SC Cambuur met 3-1 opzij. Overigens zal de winnaar van het duel tussen AZ en Twente de thuisspelende ploeg zijn in de finale van de beker.

De halve finales worden gespeeld tussen dinsdag 27 februari en donderdag 1 maart. Vrijdag maakt de KNVB de precieze data bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen