Vreven: "Verwacht dat het in ArenA wel een wedstrijd wordt"

2 februari 2018, 16:29

NAC Breda is nog puntloos in 2018. De promovendus leed na de winterstop nipte nederlagen tegen PEC Zwolle en VVV-Venlo. Zondag (aftrap 16.45 uur) wacht NAC een zware opgave: het gaat in Amsterdam op visite bij Ajax, waarvan het eerder dit seizoen met 0-8 verloor.

"Aan de wedstrijd in Breda hoef ik niemand te herinneren, die blamage blijft in je herinnering. De heenwedstrijd was on-NAC's, maar ik verwacht dat het zondag wel een wedstrijd wordt", zegt coach Stijn Vreven op de officiële website van NAC. De Belgische oefenmeester kan in de ArenA beschikken over winteraanwinsten Sadiq Umar en Mitchell Te Vrede. "Ze zijn beide speelgerechtigd. Ze zijn nog niet geheel wedstrijdfit, maar dat kan snel gaan. Intensieve trainingen, wedstrijden met NAC 2 en met invalbeurten. Maar als ik ze nodig heb, zijn ze beschikbaar. Dat is mooi, want het is een drukke week met drie wedstrijden in acht dagen."

NAC speelt komende woensdag thuis tegen Heracles Almelo, de zondag daarop gaat het op bezoek bij Excelsior. Vreven weet dat NAC de punten hard nodig heeft. "We spelen om in de Eredivisie te blijven. Natuurlijk willen we het liefst punten pakken met goed voetbal, maar het maakt me eigenlijk geen bal uit hoe we ze pakken. Het gaat om de harde knikkers", besluit hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen