Streppel past zich niet te veel aan, stemming goed bij FC Twente

2 februari 2018, 19:45   Bijgewerkt: 2 februari 2018, 19:53

Heerenveen gaat zich niet volledig aanpassen op FC Twente. Ondanks dat de vorm van de Tukkers steeds beter wordt, blijft trainer Jurgen Streppel dicht bij zichzelf en zijn ploeg. Gertjan Verbeek, coach van de opponent, predikt vooral geduld bij zijn ploeg.

"Het zijn inderdaad geen onaardige spelers die ze hebben toegevoegd deze winter", doelt trainer Streppel op Adam Maher en Mounir El Hamdaoui, die er overigens niet bij is, tegenover Omrop Fryslan. "We zullen zien met wie ze komen, ze zijn in elk geval wat stabieler zijn dan voor de winterstop. Maar thuis willen we van ze winnen."

Streppel gaat in elk geval niet twee spelers opofferen om Maher en Oussama Assaidi, in de beker tegen provinciegenoot Cambuur de smaakmakers, aan banden te leggen. "We moeten uitgaan van ons eigen spel. Dat doen we altijd. Maar we maken zeker gebruik van de kwaliteiten van de tegenstander. Dat doen we tegen iedereen: Ajax, Utrecht, Sparta, Excelsior."

Vertrouwen

"Dat is vaak na een overwinning, maar zeker na een bekerzege en je nu in de halve finale zit. Hopelijk genereert het succes zelfvertrouwen, dat zullen we nodig hebben tegen Heerenveen. Een wedstrijd waarin we geduldig en zuinig moeten zijn met onze kansen en wat we weggeven." 

Wel mist Verbeek in Friesland aanvaller Mounir El Hamdaoui. "Hij heeft een kleine spierscheuring opgelopen en is er naar verwachting twee tot drie weken uit", aldus Verbeek. Stefan Thesker (kuit), Danny Holla (ziek), Luciano Slagveer en Michaël Maria (beiden geen speelritme) ontbreken ook nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen