FC Twente wil halve finale in KNVB Beker tegen AZ verplaatsen

2 februari 2018, 20:06

FC Twente gaat proberen om de halve finale in de KNVB Beker op bezoek bij AZ te verplaatsen. De ontmoeting in Alkmaar staat op woensdagavond 28 februari om 18.30 gepland, maar dat is volgens de Tukkers veel te vroeg voor de meereizende supporters uit Enschede. 

"Dit is opnieuw een zeer ongelukkig tijdstip voor onze supporters", reageert Erik Velderman op de clubsite na de loting. "Het betekent dat supporters zich in allerlei bochten moeten wringen om de wedstrijd bij te kunnen wonen. Dan schieten we volgens mij echt ons doel voorbij met zijn allen. We proberen de wedstrijd naar een geschikter tijdstip te krijgen, maar dat kan alleen maar als alle betrokken partijen daarin mee kunnen en willen gaan. Dus of dat lukt, is nog maar zeer de vraag."

De wedstrijd tegen SC Cambuur, in de kwartfinale van het bekertoernooi, begon wel pas om 20.45 voor Twente, evenals de thuisduels met Ajax en FC Eindhoven. De enige andere uitwedstrijd in de beker, tegen ONS Sneek, was dan wel weer relatief vroeg (19.45).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen