Oliseh voelt geen extra druk bij Fortuna: "Er is niet veel gebeurd"

2 februari 2018, 23:20

Ondanks alle onrust van afgelopen week en de derde nederlaag op rij in de Jupiler League voor de ploeg die tot voor vorige week nog koploper was, maakt Fortuna Sittard-trainer Sunday Oliseh zich niet druk. De trainer was zelfs tevreden met het voetbal dat zijn ploeg vrijdagavond liet zien tegen FC Volendam.

Hoewel iedereen er zeker van was dat Oliseh al niet meer op de bank zou zitten, stond de oefenmeester nog wel voor de groep tijdens de 2-0 nederlaag tegen FC Volendam. "De jongens speelden goed. Het was beter dan de laatste weken", vond hij tegenover FOX Sports. "Er was meer honger, meer teamgevoel. We hebben gedomineerd."

Volgens de Nigeriaanse coach voelden de spelers geen extra druk na de beladen week. "Daar moeten we het niet te lang meer over hebben. Laat het gaan, vorige week was vorige week. Voor mij is er niet veel gebeurd. We moeten naar het team kijken. We staan derde op vier punten van de koppositie. Ik ben tevreden over vandaag, de jongens deden het goed."

Ook aanvoerder Perr Schuurs werd gevraagd naar de situatie van afgelopen week. Hij wilde er niet al te veel over kwijt tegenover FOX Sports. "Ik denk dat hij gewoon trainer van Fortuna blijft", hield de verdediger het kort.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen