Ødegaard voelt zich volwassen geworden in en bij Heerenveen

2 februari 2018, 23:59

Martin Ødegaard weet nog niet hoe zijn toekomst eruit gaat zien. Hoewel de middenvelder na dit seizoen vertrekt bij sc Heerenveen, weet hij niet of Real Madrid hem weer wil verhuren of bij de eerste selectie een kans geeft. "Er ligt nog geen plan", vertelt hij.

Tegenover Voetbal Interntational gaat het megatalent, zoals hij ruim een jaar geleden naar Nederland kwam en die stempel bij tijd en wijle bevestigde in zijn spel, in op zijn periode bij Heerenveen tot dusver. "Het is een goed jaar voor me geweest. Ik ben in Heerenveen gegroeid, als voetballer en als mens. Dat was ook mijn doel. Ik voetbal hier op een hoger niveau dan in Spanje en het leven daarnaast bevalt me ook wel. En ik word hier niet de hele tijd aangeklampt op straat, dat is ook wel fijn."

In zijn eerste half jaar had Ødegaard moeite om zijn draai te vinden. De laatste maanden lukt dat steeds beter en wordt de Noor meer vanuit zijn kracht gebruikt. Toch lijkt de stap direct naar het eerste van Real Madrid veel te groot voor hem. "In de zomer keer ik terug naar Real Madrid en dan is het afwachten", aldus de middenvelder. "Maar uiteindelijk zal ik op mijn periode bij Heerenveen terugkijken als een tijd waarin ik in alle opzichten volwassen ben geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen