Sagna vindt in laagvlieger Benevento zijn nieuwe werkgever

3 februari 2018, 11:44

Bacary Sagna heeft een nieuwe club gevonden: de verdediger tekende zaterdagochtend een contract bij Benevento, dat hem tot het einde van dit seizoen bij de Serie A-club behoudt. Wel is er de intentie om nog een jaar langer met elkaar door te gaan.

Vermoedelijk wil Sagna dan eerst kijken of hij zich kan handhaven met de huidige hekkensluiter van de Serie A. Die missie is schier onmogelijk: na een rampzalige competitiestart met veertien achtereenvolgende nederlagen, staat de teller qua punten momenteel slechts op zeven. De achterstand op de veilige zeventiende plaats bedraagt twaalf punten. 

Voor Sagna is zijn verbintenis overigens wel goed nieuws. Sinds de zomer zat de 34-jarige verdediger, die eerder voor Arsenal en Auxerre speelde, namelijk zonder werkgever, nadat zijn contract bij Manchester City niet werd verlengd. Ook kijkt hij met een schuin oog naar het WK van komende zomer in Rusland, zo vertelt hij. "Ik ben nog niet klaar als international. Ik kom naar Benevento om te vechten voor deze club en de fans. Dit is precies waar ik nu wil zijn in mijn carrière." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen