Hake debuteert met winst bij Cambuur: "Een prima debuut"

3 februari 2018, 12:15

De kop is eraf voor René Hake bij SC Cambuur. De nieuwe trainer debuteerde vrijdagavond op de bank bij zijn nieuwe werkgever en boekte een 2-1 overwinning op Go Ahead Eagles. De voormalig hoofdtrainer van FC Twente kijkt met een goed gevoel terug.

"Het was een prima debuut, want we hebben de drie punten uit het vuur gesleept. Dat is waar het om gaat", was zijn eerste reactie voor de camera van Omrop Fryslan. Hake zag dat zijn team de betere ploeg was in de eerste helft, maar dat Go Ahead het initiatief had in het tweede bedrijf. "In de eerste helft hadden we de wedstrijd moeten beslissen door misschien wel vijf keer te scoren. Het was genieten en precies wat ik wil zien. Je moet je dan alleen wel belonen voor het goede spel en dat is de volgende stap voor de spelers."

"In de tweede helft kregen we snel een goal tegen, waardoor we het initiatief weggaven", zag Hake. "Dan moet je de overwinning eruit slepen en dat hebben we heel knap gedaan. Op basis daarvan verdienen we een groot compliment."

Volgende week speelt Cambuur weer thuis, MVV Maastricht is dan de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen