Lukaku: "Denk dat nationale ploeg nog beter is geworden"

3 februari 2018, 12:41

Romelu Lukaku leeft met een goed gevoel toe naar het WK in Rusland. De spits van Manchester United stelt dat het team van België sterker is geworden en droomt stiekem al van het wereldkampioenschap.

Lukaku heeft hoge verwachtingen van de nationale ploeg van België. "Ik denk dat we nog beter zijn geworden individueel en als ploeg, ook al is dat misschien niet het perspectief van de buitenwereld. Daar hoor ik de mensen zeggen dat we tegen mindere ploegen hebben gespeeld in onze poule enzovoort", zegt hij tegen Sporza.

Hij heeft al een paar keer gedroomd van de wereldtitel. "Natuurlijk, al een paar keer zelfs, in 2014 droomde ik dat al. Dat was toen ons eerste grote toernooi. Het EK was voor mij persoonlijk een grote teleurstelling. Ik ga niet rond de pot draaien, dat was onze kans. Maar ik heb het al even achter mij gelaten. Nu probeer ik weer met positieve energie toe te leven naar het WK door me mentaal te focussen bij United. Ik hoop dat de andere spelers dat ook doen. Er is niets beter dan spelers die in goeie vorm naar het WK komen, in plaats van heel de tijd te praten over dat WK, maar het hele seizoen niets te presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen