AZ grijpt naast Sandler: "Fantastische speler en jongen"

3 februari 2018, 13:11

AZ hoopte afgelopen transferperiode om Philippe Sandler over te nemen van PEC Zwolle, maar zag de verdediger een contract tekenen bij Manchester City. Directeur Max Huiberts had de verdediger graag naar Alkmaar zien komen, maar hoopt desondanks dat de verdediger een mooie loopbaan tegemoet gaat. Dat vertelt hij tegen AZ TV.

"Het is hartstikke jammer", zegt Huiberts over het mislopen van Sandler. "Als je een speler wil hebben en het lukt niet, dan ben je daar niet blij mee en dan mag je zeggen dat je daarvan baalt. Ik moet zeggen dat de complimenten naar PEC Zwolle moeten gaan, want die hebben een hele mooie deal gemaakt."

Ondanks dat de verdediger niet bij AZ aan de slag gaat, gunt Huiberts hem het beste. "Ik hoop alleen maar voor Philippe dat hij ook sportief de juiste keuzes gaat maken de komende jaren, dan zullen we nog best veel van hem horen. Ik vind hem een fantastische speler en een fantastische jongen."

Afgelopen woensdag speelde Sandler nog in Alkmaar tijdens het bekerduel tussen AZ en PEC Zwolle. Die wedstrijd eindigde in 4-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen