Enoh hoopt op Willem II-debuut: "Een maand? Ik hoop minder"

3 februari 2018, 13:35

Afgelopen donderdag zat hij al bij de wedstrijdselectie van Willem II, maar het gaat vermoedelijk nog even duren totdat Eyong Enoh zijn debuut gaat maken voor de Tilburgers. De middenvelder is nog niet fit genoeg om aan wedstrijden deel te nemen, zo geeft hij toe.

Enoh zat sinds afgelopen zomer zonder club, omdat zijn contract bij Standard Luik niet werd verlengd. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde hij tien jaar geleden. "Daarna nog een paar oefenduels, maar dat was het wel. Dus ik ben bij Willem II niet meteen inzetbaar. Al ben ik hier wel naartoe gekomen om te voetballen. Van mij hoeft het niet lang te duren voordat het zo ver is", zegt hij tegen het Brabants Dagblad. "Ik heb mijn conditie die hele periode op peil gehouden met een personal trainer. Dat was keihard werken. Tussendoor heb ik ruim twee weken meegedraaid bij LA Galaxy in Amerika en daar een paar oefenpotjes gespeeld ook."

Wanneer hij zijn debuut gaat maken, weet Enoh niet. "Als het aan mij ligt niet lang. Een maand? Ik hoop minder", aldus de controleur die tussen 2008 en 2013 bij Ajax speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen