Ajax bereikt geen akkoord met Genk over Defour

7 juni 2006, 16:14

Steven Defour gaat niet naar Ajax. De overgang van aanvaller van RC Genk, die gezien wordt als één van de grootste talenten van België, is afgeketst omdat beide clubs geen akkoord hebben weten te bereiken. "Het water tussen Genk en Ajax bleek zo diep dat de gesprekken tussen beide ploegen definitief beëindigd zijn", schrijft de Belgische club op haar website.

Enkele weken geleden gaf Defour in gesprek met FCUpdate.nl nog aan dat hij wel oren had naar een overstap naar Amsterdam. "Hopelijk komen beide clubs er uit. Ik heb zelf nog geen voorcontract getekend of iets dergelijks, maar ik twijfel er niet aan dat ik er met Ajax wel uit zal komen. Ik heb al gesproken met mensen bij Ajax. Als de clubs er uit komen, komt het allemaal wel goed", zei de Belgische aanvaller destijds.

Inmiddels is duidelijk geworden dat Defour een transfer uit zijn hoofd kan zetten. Genk en Ajax hebben meerdere malen met elkaar rond de tafel gezeten, maar het verschil tussen vraag en aanbod bleek te groot. Vandaag (woensdag) waren beide partijen opnieuw in gesprek, maar omdat beide clubs inzagen dat er geen schot in de zaak zit is besloten om de gesprekken stop te zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen