Sneijder helpt Al-Gharafa aan uitzege op Al Khor

3 februari 2018, 16:42

Wesley Sneijder heeft Al-Gharafa zaterdag aan een zege op Al Khor geholpen. De 33-jarige middenvelder was trefzeker in de met 1-2 gewonnen wedstrijd. Na 24 minuten spelen maakte de Nederlands international de openingstreffer.

Sneijder opende de score door een vrije trap op mooie wijze te benutten. Na de treffer van de Nederlander verdubbelde Moaed Hassan negen minuten later de score. Pas zeven minuten voor tijd deed Al Khor nog iets terug. Madson tekende voor de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker kwam er niet meer. Door de zege blijft Al-Gharafa voorlopig zesde staan op de ranglijst van de Qatar Stars League.

Sneijder begon in de basis en speelde negentig minuten mee. Voor de middenvelder betekende het zijn tweede doelpunt in vier competitieduels.