Debuterende Aubameyang helpt Arsenal aan ruime zege

3 februari 2018, 20:25

Arsenal heeft zaterdagavond een klinkende zege geboekt op Everton. In eigen huis werd het 5-1 voor de ploeg van Arsene Wenger. Aanwinst Pierre-Emerick Aubameyang begon in de basis en maakte gelijk zijn eerste doelpunt voor Arsenal. 

Arsenal kwam in eigen huis al na zes minuten spelen op voorsprong. Aaron Ramsey opende op aangeven van Henrikh Mkhitaryan de score. Binnen het kwartier verdubbelde de thuisploeg de score. Laurent Koscielny wist al vallend de 2-0 binnen te koppen. Het ging in de eerste helft snel want na nog geen half uur spelen stond ook de 3-0 op het scorebord. Een van richting veranderd schot van Ramsey betekende zijn tweede van de avond.

Ook de 4-0 viel nog voor rust. Na goed voorbereidend werk van Mkhitaryan luisterde Aubameyang zijn debuut op met een treffer. In de herhaling bleek overigens wel dat de aanvaller buitenspel stond. Na iets meer dan een uur deed Everton iets terug. Invaller Dominic Calvert-Lewin tekende voor de 4-1. Tien minuten later was de marge echter weer vier. Ramsey schoot de 5-1 binnen en maakte zo zijn hattrick compleet.

Arsenal kende wel een tegenvaller met het uitvallen van Petr Cech. Hij moest na een botsing het veld verlaten en werd vervangen door David Ospina. Door de ruime zege staat Arsenal nu op de zesde plaats met 45 punten. Everton is de nummer tien met 31 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen