Gisteren gemist: PSV wint, Aubameyang scoort bij debuut

4 februari 2018, 15:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 3 februari.

Eerste treffer Sánchez bij zakelijke overwinning United

Manchester United heeft zaterdagmiddag een vrij eenvoudige 2-0 zege geboekt op Huddersfield Town. Alexis Sánchez luisterde zijn debuut op Old Trafford op met een doelpunt. Door de zege profiteert United van het eerdere gelijkspel van Manchester City.

Debuterende Aubameyang helpt Arsenal aan ruime zege

Arsenal heeft zaterdagavond een klinkende zege geboekt op Everton. In eigen huis werd het 5-1 voor de ploeg van Arsene Wenger. Aanwinst Pierre-Emerick Aubameyang begon in de basis en maakte gelijk zijn eerste doelpunt voor Arsenal.

PSV na rode kaart Van der Hart ruim langs gehavend PEC

PSV begon moeizaam, maar heeft na een rode kaart voor PEC Zwolle-doelman Mickey van der Hart een ruime zege geboekt op de Zwollenaren: 4-0. De keeper van PEC haalde vijf minuten voor rust de doorgebroken Hirving Lozano onderuit en moest, net als Diederik Boer tegen AZ in de beker (hands) met rood vertrekken. Grote man bij PSV was Luuk de Jong, die drie van de vier treffers voor zijn rekening nam.

Real geeft kort voor tijd zege uit handen tegen Levante

Real Madrid heeft in de slotfase een 1-2 voorsprong uit handen gegeven op bezoek bij Levante. Dankzij een late treffer van invaller Isco leek Real drie punten te gaan pakken, maar enkele minuten voor tijd maakte Levante toch nog de gelijkmaker.

Cocu: "Rode kaart kwam goed uit, want het leek nergens op"

PSV boekte zaterdagavond een ruime 4-0 zege op PEC Zwolle. De Eindhovenaren kwamen echter pas tot scoren nadat PEC-doelman Mickey van der Hart met rood van het veld werd gestuurd. Phillip Cocu erkent dan ook dat die kaart op het juiste moment kwam voor PSV.

Belangrijke uitslagen:

Burnley - Manchester City 1-1

Manchester United - Huddersfield Town 2-0

Arsenal - Everton 5-1

Internazionale - Crotone 1-1

Levante - Real Madrid 2-2

Mainz - Bayern München 0-2

Lille - Paris Saint-Germain 0-3

Heerenveen - FC Twente 1-0

PSV - PEC Zwolle 4-0

Heracles - ADO Den Haag 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen