Ramos over crisis Real: "Eén van onze slechtste seizoenen"

4 februari 2018, 13:11   Bijgewerkt: 4 februari 2018, 13:24

Real Madrid kent tot nu toe een nog niet al te best seizoen. Zaterdag werd er opnieuw puntenverlies geleden in de Primera División. Tegen Levante gaf de ploeg van Zinedine Zidane een 1-2 voorsprong laat uit handen waardoor Real moet vrezen dat de concurrentie nog verder uitloopt.

Sergio Ramos opende zaterdagavond de score voor Real Madrid, maar zijn ploeg hield uiteindelijk slechts een punt over aan de ontmoeting met de laagvlieger. Het kampioenschap lijkt Real sowieso te kunnen vergeten. "Het is niet normaal dat we zoveel punten minder hebben dan FC Barcelona. Of we tegen Levante fouten hebben gemaakt? We moeten heel veel dingen gaan analyseren. Het leek alsof we de volledige controle hadden en ineens doken ze toch voor Keylor Navas op", aldus de verdediger na afloop tegenover de verzamelde Spaanse media.

Ramos hoopt dat Real snel een oplossing weet te vinden voor de slechte prestaties. "We moeten er snel naar gaan kijken, want in de Champions League doen we nog wel volop mee. Dit is één van onze slechtste seizoenen, maar juist in deze situaties moeten we er als team staan. Een oorzaak hebben we nog niet gevonden. Als dat zo was dan hadden we er wel eerder iets aan gedaan", stelt de Spanjaard.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen