Vormer mist strafschop, Bandé scoort voor Mechelen

4 februari 2018, 20:54

Club Brugge heeft in de Belgische competitie voor de tweede keer op rij nagelaten te winnen. De koploper speelde in eigen huis gelijk tegen Charleroi (3-3). Anderlecht speelde gelijk tegen KV Mechelen (2-2), waar toekomstig Ajacied Hassane Bandé scoorde. 

Club Brugge - Charleroi 3-3

Ruud Vormer en Jordy Clasie speelden beiden. Kenneth Vermeer zat op de bank. Het was Vormer die op een 1-2 tussenstand een strafschop miste voor Brugge. Hans Vanaken en Wesley maakten zijn misser meer dan goed, maar de gastheren konden de overwinning niet over de streep trekken omdat invaller Kaveh Rezaei voor de 3-3 tekende.

Anderlecht - Mechelen 2-2

Bij Mechelen was er een hoofdrol voor Bandé, die de 1-1 van hekkensluiter Mechelen voor zijn rekening nam. Gevierde man bij Anderlecht was Silvere Ganvoula die beide doelpunten van van de thuisploeg maakte. Anderlecht had eigenlijk moeten winnen, maar debutant Ryota Morioka miste tien minuten voor tijd een penalty. Dat zorgt voor een opvallende statistiek: Anderlecht kreeg dit seizoen drie penalty's, maar miste ze allemaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen