Atlético profiteert optimaal van puntenverlies Barcelona

4 februari 2018, 22:37

Atlético Madrid heeft optimaal geprofiteerd van het gelijkspeler van FC Barcelona tegen Espanyol (1-1). De nummer twee van La Liga won zondag met 1-0 van Valencia, de nummer drie van de Spaanse competitie.

Atlético Madrid speelde tam in de eerste helft. De Rojiblancos waren beter, maar lieten weinig zien. Valencia leunde achterover en daar had Atlético moeite mee. Al vroeg in de tweede helft moest Diego Godin de strijd staken. De verdediger van Atlético kreeg een elleboog van doelman Neto in zijn gezicht. Hij verloor daarbij minstens één tand.

Het spelbeeld bleef ondertussen hetzelfde. Valencia bleef overeind, terwijl Atlético aanstalten maakte. De klasse van Angel Correa brak de ban. Hij zag een gaatje en schoot van ver de bal in de kruising. Het was aan Valencia om met een slotoffensief op de proppen te komen, maar dat kwam er nooit.

Atlético, dat ontsnapte aan een tweede gele kaart voor Gabi, wist de wedstrijd weliswaar niet in het slot te gooien, maar won wel en slaat een gat van negen punten met Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen