Lyon verspeelt voorsprong en verliest van tiental Monaco

4 februari 2018, 22:58   Bijgewerkt: 4 februari 2018, 23:03

Olympique Lyon is de tweede plaats in de Franse Ligue 1 kwijt. Les Gones verspeelden zondag een 0-2 voorsprong tegen AS Monaco en verloren in de slotfase met 3-2. De Monegasken speelden de hele tweede helft met tien man.

De start van Lyon, waar Kenny Tete en Memphis Depay in de basis begonnen, was uitstekend. Mariano Diaz had een raak afstandsschot in de voeten. Na een half uur verdubbelde oud-Ajacied Bertrand Traoré de voorsprong. Vanaf dat moment ging het mis bij Lyon.

Via de binnenkant maakte Keita Baldé de aansluitingstreffer. Radamel Falcao maakte de comeback al vóór rust compleet. Hij miste een strafschop, maar El Tigre was in de rebound alsnog trefzeker. Baldé leek Lyon opnieuw in een zetel te helpen met zijn tweede gele kaart. De doelpuntenmaker zette een harde tackle in op Ferland Mendy en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart.

In plaats van dat Lyon de zege alsnog binnenharkte, ging het 89ste minuut mis. Lyon verdedigde slecht uit en profiteerde Rony Lopes met een laag schot in de verre hoek. Door de nederlaag staat Lyon nu vierde, met drie punten achterstand op nummer twee Olympique Marseille. Monaco heeft twee punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen