Zinchenko even terug bij PSV: "Voelt als een tweede thuis"

5 februari 2018, 14:39

Oleksandr Zinchenko is maandag voor even teruggekeerd bij PSV. De 21-jarige middenvelder liet zijn gezicht zien langs het trainingsveld van de koploper van de Eredivisie en koestert nog altijd warme gevoelens voor zijn oude werkgever.

"Ik ben nog af en toe in Eindhoven, als we een vrije dag hebben. Dan kom ik graag een keer op bezoek", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. "Voor mij voelt PSV gewoon als een tweede thuis. Ik heb veel aan de club te danken en mezelf hier kunnen verbeteren. De mensen die bij PSV werken, hebben me warm ontvangen en daarom kom ik hier graag af en toe terug. Ik heb het hier altijd goed naar mijn zijn gehad."

Zinchenko was vorig seizoen geen vaste basisspeler bij PSV, maar is dit seizoen goed bezig bij Manchester City. Hij staat tot dusver op acht optredens en maakte in de twee van de laatste drie Premier League-duels zijn opwachting. Na de Premier League-wedstrijd tegen Newcastle United kreeg hij de complimenten van trainer Pep Guardiola, die zijn inbreng als 'buitengewoon' omschreef. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen