Kane reageert op Van Dijk: "Ik ga niet wegspringen"

5 februari 2018, 17:22

Harry Kane is het niet eens met Virgil van Dijk dat hij zondag in de Premier League-wedstrijd van zijn club Tottenham Hotspur tegen Liverpool een penalty heeft versierd door een schwalbe te maken. The Spurs kregen in de 87ste minuut, bij een 1-1 stand, een strafschop toegekend na een overtreding van keeper Loris Karius op Kane. Volgens Van Dijk maakte de goalgetter een fopduik.

"Ik voelde contact en ging onderuit. Ik ga niet wegspringen, want het is voetbal", reageert Kane tegenover de BBC op de woorden van Van Dijk. De spits van Tottenham nam de penalty overigens zelf, maar zag doelman Karius redding brengen. Kort daarna kwam Liverpool via Mohamed Salah op 2-1, maar diep in de extra tijd kreeg Tottenham opnieuw een strafschop na een overtreding van Van Dijk op Erik Lamela. Ditmaal schoot Kane wel raak (2-2).

Ook over de tweede penalty was woede bij Liverpool, omdat Lamela buitenspel leek te staan. Kane maakt de arbitrage echter een compliment. "In mijn ogen heeft de grensrechter echt karakter getoond, door de tweede penalty te geven", aldus Kane. "Er ging namelijk veel vooraf aan de eerste, dus om dan een tweede te geven is groots - en het was ook een strafschop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen