Scorende Janmaat draagt bij aan pak slaag voor Chelsea

5 februari 2018, 23:01   Bijgewerkt: 5 februari 2018, 23:16

Voor de vierde keer in vijf wedstrijden is Chelsea niet tot winst gekomen in de Premier League. De Londense club ging maandag op bezoek bij middenmoter Watford FC hard onderuit. Het werd 4-1 op Vicarage Road. Daryl Janmaat was één van de doelpuntenmakers bij Watford.

Al vanaf het eerste fluitsignaal had Chelsea moeite met het strijdlustige spel van Watford, waar naast Janmaat ook Marvin Zeegelaar in de basis stond. Na een half uur moesten de Londenaren ook nog verder met tien man, nadat Tiemoué Bakayoko zijn tweede gele kaart had gekregen wegens een overtreding op Richarlison.

Op het moment dat Chelsea met tien man verder moest, was de score nog 0-0. Daar kwam drie minuten voor rust verandering in. In de ogen van de arbitrage haalde Chelsea-keeper Thibaut Courtois Gerard Deulofeu, die was aangespeeld door Janmaat, onderuit en daarom ging de bal op de stip. Vanaf elf meter schoot Troy Deeney overtuigend raak (1-0).

Ook in het tweede bedrijf maakte Chelsea niet heel veel indruk, ook niet nadat Olivier Giroud in de 64ste minuut zijn debuut voor The Blues mocht maken. Toch kwamen de bezoekers in de 82ste minuut na een fraaie actie van Eden Hazard op 1-1. De Belgische spelmaker speelde zichzelf handig vrij en knalde vervolgens prachtig raak van afstand.

In de laatste zes minuten nam Watford echter ruim afstand van Chelsea. In de 84ste minuut maakte Janmaat de belangrijke 2-1 na een mooi één-tweetje met Roberto Pereyra. Vier minuten later werd het via Deulofeu 3-1. De Spanjaard kon het halve veld oversteken na een snelle uitbraak van Watford, ingeleid door balverlies van Hazard. In de extra tijd maakte Pereyra er zelfs nog 4-1 van.

Chelsea wist in dit kalenderjaar in de Premier League ook al niet te winnen van Arsenal (2-2), Leicester City (0-0) en AFC Bournemouth (0-3). Tussendoor was de titelverdediger wel te sterk voor Brighton & Hove Albion (0-4). Door het verlies in Watford blijft Chelsea de nummer vier in Engeland. Het heeft al negentien punten achterstand op koploper Manchester City. Watford staat op plek elf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen