Younes stelt zich nederig op: "Alles geven voor Ajax"

6 februari 2018, 08:02

Na een tumultueuze transferperiode ligt de focus van Amin Younes weer volledig op Ajax. De Duitse aanvaller zag in de winter een transfer naar Napoli afketsen en keerde daardoor totaal onverwacht weer terug naar Amsterdam. Maandag was hij met een doelpunt belangrijk voor Jong Ajax. Hij hoopt dat het de opmaat is voor meer.

Younes, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt, droeg maandag met een doelpunt bij aan de 2-0 zege op Helmond Sport. Daardoor staat Jong Ajax nu bovenaan. "De trainer is zondag naar me toegekomen en heeft gezegd dat het goed is voor mij om weer wat minuten te maken. Dat helpt om weer in het goede ritme te komen", zegt hij tegen FOX Sports.

"Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen met een goal", vervolgt hij. "Ik moet de complimenten maken aan de jongens, want de ploeg staat nu eerste. Het is niet altijd gemakkelijk om een dag voor de wedstrijd drie spelers van het eerste erbij te krijgen. Wij hebben nog nooit samengespeeld, maar de jongens nemen het gewoon zoals het komt. Fantastisch."

De focus van Younes ligt nu volledig op Ajax. "Ik ga de club helpen. Ik ben speler van Ajax en het belangrijkste is de club en dat wij kampioen worden. Of ik nou wel of niet speel, ik ga sowieso alles geven op de training. Dat heb ik nu ook gedaan, want ik wil de club gewoon helpen. Ik ga mijn best doen", aldus de aanvaller, die de eerste selectie van de club al heeft toegesproken. "Ik ben opgestaan in de kleedkamer en heb het team verteld waarom de transfer niet doorgegaan is. Er zijn speciale dingen gebeurd en nu ben ik terug. Het heeft niets te maken met iemand van Ajax. Ik ben nu hier en ben speler van Ajax."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen