[ENGELAND] Deeney in opspraak, opmerkelijk vertrek coach

6 februari 2018, 13:26

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Middelvingers Deeney houden de gemoederen bezig

Troy Deeney zou wel eens een fikse schorsing tegemoed zien. Hoewel de FA nog niet bekend heeft gemaakt een onderzoek te starten naar de Watford-aanvaller, houdt hij in Engeland de gemoederen bezig, nadat hij na zijn goal tegen Chelsea (4-1) de middelvingers opstak. Dit als reactie op de vele speculaties dat hij deze winter zou vertrekken, zo verklaarde hij zelf na afloop. (Sky Sports)

Trainer Heckingbottom maakt vier dagen na contractverlenging transfer

Leeds United heeft Paul Heckingbottom aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Dit gebeurt vier dagen nadat de manager bij Barnsley nog een nieuw contract tekende. Toch heeft de nummer tien van de Championship hem weggeplukt bij de nummer 21. Van een voor opgezet plan - zoals afgelopen zomer bij Neymar - lijkt geen sprake. Leeds stuurde zondag, een dag na de contractverlenging van Heckingbottom, pas Thomas Christiansen de laan uit. (Officiële website)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen